Erdoğan Çay Fırlattı / Türkiye'ye uçak gönderen 4 ülkenin ismini saydı - Son ... / Erdoğan, konuşmanın ardından mitinge katılan yurttaşlara çay fırlattı.

Erdoğan Çay Fırlattı / Türkiye'ye uçak gönderen 4 ülkenin ismini saydı - Son ... / Erdoğan, konuşmanın ardından mitinge katılan yurttaşlara çay fırlattı.. Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırbaşları şöyle erdoğan, konuşmasının ardından ise buradaki kalabalığa da artvin ve rize'deki sel sonrası yaptığı gibi halka çay fırlattı. Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı. Erdoğan, çay simit hesabı yapıp: Cumhurbaşkanı erdoğan gaziantep'te de halka çay fırlattı. .sel mağduru vatandaşlara cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinden çay fırlattı.

.diyoruz uyulmuyor' diyen akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak halka bir kez daha çay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, sel bölgesinde işte böyle çay 'fırlattı'. .sel mağduru vatandaşlara cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinden çay fırlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan gaziantep'te de halka çay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesi marmaris'e gidip yangından etkilenen vatandaşlara çay fırlattı.

Kılıçdaroğlu, kullanılmayan yangın uçaklarını 128 milyar ...
Kılıçdaroğlu, kullanılmayan yangın uçaklarını 128 milyar ... from www.sosyalmanset.com
Akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, rize ve artvin'de meydana gelen sele ilişkin incelemelerde bulunmak için bölgeye gitti. Ağbaba twitter hesabından yaptığı paylaşımda, erdoğan'ın yurttaşlara çay dağıttığı videoyu. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, manisa mitingi sonrası vatandaşlara çevre dostu poşetler içerisinde çay dağıttı.cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın. Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Bu kez de gaziantep'te sosyal mesafeyi dikkate almadan halka çay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesi marmaris'e gidip yangından etkilenen vatandaşlara çay fırlattı. .sel mağduru vatandaşlara cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinden çay fırlattı. Erdoğan ayrıca, cuma namazını rize'nin güneysu ilçesindeki merkez camisi'nde kıldı.

.diyoruz uyulmuyor' diyen akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak halka bir kez daha çay fırlattı.

Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırbaşları şöyle erdoğan, konuşmasının ardından ise buradaki kalabalığa da artvin ve rize'deki sel sonrası yaptığı gibi halka çay fırlattı. Fakir fukaraa 30.013 views17 hours ago. .sel mağduru vatandaşlara cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinden çay fırlattı. Erdoğan, törenin sonunda yurttaşlara keyif çayı attı. Cumhurbaşkanı erdoğan gaziantep'te de halka çay fırlattı. 'sosyal mesafe' kriterlerini gözetmeksizin bir araya gelen kalabalığa otobüs üzerinden çay dağıttı. .selamlık uygulandı, erdoğan da evleri yıkılan halka miting aracının üstünden keyif çayı fırlattı. İncelemelerinin akabinde yaptığı konuşmada, toplam 550 konut inşa edeceğiz. Bu kez de gaziantep'te sosyal mesafeyi dikkate almadan halka çay fırlattı. Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. 25 ocak 2021 pazartesi 18:36. Erdoğan, konuşmanın akabinde mitinge katılan yurttaşlara çay fırlattı.

Erdoğan, gaziantep, bizim gazi şehirimiz ve bu şehir bu yolda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, her zaman bizimle bir arada oldu. Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan, konuşmanın akabinde mitinge katılan yurttaşlara çay fırlattı. İncelemelerinin akabinde yaptığı konuşmada, toplam 550 konut inşa edeceğiz. İncelemelerinin ardından yaptığı konuşmada, toplam 550 konut inşa edeceğiz.

'Yanan ormanların ağaçlandırma yerine doğal yollarla ...
'Yanan ormanların ağaçlandırma yerine doğal yollarla ... from www.istanbulgercegi.com
Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesi marmaris'e gidip yangından etkilenen vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan, gaziantep, bizim gazi şehirimiz ve bu şehir bu yolda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, her zaman bizimle bir arada oldu. Recep tayyip erdoğan, memleketi rize'nin sel bölgesi güneysu ilçesinde sel mağduru vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan'ın çay dağıtması ile ilgili sosyal medyada paylaşılan bir video çok konuşuldu. Şehir hastanesinin açılışı için konya'ya giden erdoğan koronavirüs tedbirlerini unutarak vatandaşa çay fırlattı. Çay dağıtımı sırasında sosyal mesafe yine hiçe sayıldı. Geçen hafta selin vurduğu rize'de kaybolan 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını belirten erdoğan diğer 2'si için yoğun gayret gösteriliyor dedi. Bu arada erdoğan size keyif çayı getirdim dedi.

Cumhurbaşkanı erdoğan gaziantep'te de halka çay fırlattı.

Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, sel bölgesinde işte böyle çay 'fırlattı'. Erdoğan cayır cayır yanan marmaris de halka konuşma yaptı cay fırlattı. Sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret eden erdoğan'ın yurttaşlara çay fırlatma görüntüleri tepki çekmişti. Cumhurbaşkanı erdoğan gaziantep'te de halka çay fırlattı. Yangınlar için muğla'ya giden erdoğan burada da vatandaşlara çay fırlatınca tepki çekti. Vatandaş fırlatılan çayları kapmak için birbirinin üzerine çıktı. Erdoğan, konuşmanın ardından mitinge katılan yurttaşlara çay fırlattı. Şehir hastanesinin açılışı için konya'ya giden erdoğan koronavirüs tedbirlerini unutarak vatandaşa çay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Çay dağıtımı sırasında sosyal mesafe yine hiçe sayıldı. ( arka taraf cayır cayır yanıyor ) şaka montaj falan değil yazdığım tamimiyle gerçek. .selamlık uygulandı, erdoğan da evleri yıkılan halka miting aracının üstünden keyif çayı fırlattı. Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırbaşları şöyle erdoğan, konuşmasının ardından ise buradaki kalabalığa da artvin ve rize'deki sel sonrası yaptığı gibi halka çay fırlattı.

Burada konuşan erdoğan konuşmasının ardından otobüs üzerinden vatandaşa yukardan çay fırlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep'te yaptığı konuşmanın akabinde yine yurttaşlara çay fırlattı. Bu kez de gaziantep'te sosyal mesafeyi dikkate almadan halka çay fırlattı. Erdoğan'ın çay dağıtması ile ilgili sosyal medyada paylaşılan bir video çok konuşuldu. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesi marmaris'e gidip yangından etkilenen vatandaşlara çay fırlattı.

Korona kuralları dikkate alınmadı: Erdoğan Giresun'da ...
Korona kuralları dikkate alınmadı: Erdoğan Giresun'da ... from www.tr724.com
Chp'li ağbaba twitter'dan paylaştığı görüntülere şu notu düştü minibüsçüler ve servisçiler, cumhurbaşkanı erdoğan'a dertlerini anlatıyor. Erdoğan, konuşmanın akabinde mitinge katılan yurttaşlara çay fırlattı. Ana sayfa kategori̇ler türki̇ye erdoğan vatandaşa çay fırlattı sosyal mesafe hiçe sayıldı. Erdoğan'ın çay dağıtması ile ilgili sosyal medyada paylaşılan bir video çok konuşuldu. Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı. Bu kez de gaziantep'te sosyal mesafeyi dikkate almadan halka çay fırlattı. Erdoğan çay atmaya devam etti. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, sel bölgesinde işte böyle çay 'fırlattı'.

Erdoğan cayır cayır yanan marmaris de halka konuşma yaptı cay fırlattı.

'sosyal mesafe' kriterlerini gözetmeksizin bir araya gelen kalabalığa otobüs üzerinden çay dağıttı. Akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, rize ve artvin'de meydana gelen sele ilişkin incelemelerde bulunmak için bölgeye gitti. Ana sayfa kategori̇ler türki̇ye erdoğan vatandaşa çay fırlattı sosyal mesafe hiçe sayıldı. Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan, çay simit hesabı yapıp: Erdoğan rize'de sel bölgesinde çay fırlattı / taliban,erdoğan / soylu. Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırbaşları şöyle erdoğan, konuşmasının ardından ise buradaki kalabalığa da artvin ve rize'deki sel sonrası yaptığı gibi halka çay fırlattı. .sel mağduru vatandaşlara cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinden çay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, sel bölgesinde işte böyle çay 'fırlattı'. .selamlık uygulandı, erdoğan da evleri yıkılan halka miting aracının üstünden keyif çayı fırlattı. Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesi marmaris'e gidip yangından etkilenen vatandaşlara çay fırlattı. İncelemelerinin ardından yaptığı konuşmada, toplam 550 konut inşa edeceğiz.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama